top of page

Smedjan Blackeberg erbjuder kurser i silversmide och smyckestillverkning i en vår lilla verkstad i Stockholm. Hit kommer både nybörjare och de som har provat på hantverket tidigare. Då grupperna är små och undervisningen individuell passar våra kurser bra för alla nivåer av förkunskaper. Vi anpassar individuellt efter vad du önskar och behöver. Här är det fritt att skapa silversmycken efter egen design.

Har du ett presentkort på våra kurser?

Skriv i bokningsformuläret ditt namn och presentkortsnummer. 

Våra Kurser

KURSREGLER

GDPR och integritetspolicy

Smedjan Blackeberg behandlar personuppgifter i enlighet med svensk lag. När du får dina personuppgifter registrerade eller på annat sätt behandlade har du rätt till viss information. I denna integritetspolicy ger vi dig information om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med att du besöker vår webbsida, registrerar ett konto hos Smedjan Blackeberg, köper våra produkter eller tjänster eller vid andra kontakter med oss.

Smedjan Blackeberg är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan alltid komma i kontakt med oss genom att kontakta oss på smedjanblackeberg@gmail.com.

Dina personuppgifter sparas och behandlas för vissa särskilda ändamål. Ändamålen för att behandla dina personuppgifter är administrering av fakturering samt att skicka ut nyheter och efterfrågad information. De personuppgifter som vi behandlar om dig är namn, e-mailadress, postadress, telefonnummer, samt i vissa fall personnummer. Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut till vår revisor för nödvändig behandling för Smedjan Blackeberg räkning samt vid eventuella inkassoärenden. Vid all hantering av dina personuppgifter iakttar vi säkerhet och sekretess.

Vi delar inte personuppgifter med någon annan än de som anges ovan.

Dina rättigheter

Eftersom vi behandlar dina personuppgifter har du vissa rättigheter enligt GDPR. Du har rätt att begära:

  • tillträde till dina personuppgifter

  • att personuppgifter som är felaktiga eller ofullständiga rättas

  • radering av personuppgifter

  • begränsa fortsatt behandling av dina personuppgifter

  • motsätta dig behandling av dina personuppgifter

  • återkalla samtycke

En begäran om något av det nämnda kan skickas till smedjanblackeberg@gmail.com.

Du har rätt att vända dig till Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten med eventuella klagomål om du är missnöjd med personuppgiftsbehandlingen, men vi hoppas såklart att du i första hand vänder dig till oss för frågor och begäranden kring vår personuppgiftsbehandling.

Om du inte önskar få information från oss kan du när som helst kontakta oss på smedjanblackeberg@gmail.com och begära att vi stoppar utskicken.

bottom of page