top of page

Stockholm Craft Week 2023

Uppdaterat: 24 sep. 2023Smedjan Blackeberg ska delta i Sveriges största evenemang för samtida konsthantverk “Stockholm Craft Week” där konstnärer och konsthantverkare visar sina alster och öppnar sina verkstäder för besökare.

I enlighet med vår vision om Smedjan som mötesplats kring hantverket och en anda av gemenskap vill vi blanda in er, alla besökare och grannar i detta projekt. Tillsammans ska vi smida fram ett konstverk.


Under Smedjans första år har vi pratat mycket om bin, en liten “bikollektion” i silver har till och med vuxit fram.

Nu har vi börjat ana vissa önskade mönster mellan visionen om Smedjan som plats och hur bin lever, arbetar tillsammans och bidrar till vår jord.Vi jobbar på för fullt inför vår utställning under Sthlm Craft Week.

Vernissage Lördagen den 7:e Oktober i Smedjan Blackeberg!

Save the date! (Mer info kommer)


Välkommen på samtalskväll i Smedjan Blackeberg!

Fredagen den 6e Oktober kl 17 - 19.


I konstnärssamtalet delar Agnes Larsson och Maki Okamoto, duon bakom plattformen Smedjan Blackeberg, med sig av sina erfarenheter från sitt första år i den gemensamma lokalen i Västerort. I efterföljande samtal välkomnas besökare att inspirera varandra och dela med sig av egna erfarenheter kring plattformar för konsthantverkare samt hur dessa kan interagera med och berika omgivningen. Kanske har du som granne till Smedjan också några tankar eller önskemål?


Hjälp oss och delta i skapandet av ett gemensamt Smedjan - konstverk!

Inspirerade av våra livsviktiga bin är vår vision är att smida fram ett konstverk tillsammans med ER och gestalta några av våra tankar.


Öppet hus!

Kom och smid med oss!


Datum: 8 September kl 10:00-15:00
15 September kl 14:00-17:00

Gratis att delta!

* Hamra och stämpla kopparbitar utanför Smedjan Blackeberg och skapa en delar till ett konstverk som vi sätter ihop senare och som kommer att visas under Stockholm Craft Week


* Barn och vuxna är välkomna!

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page